1-3.10.2010:

Käyty metsällä jalasjärvellä. Metsällä ollessa tuli jonkun suomenpystykorva tervehtimään ja peppi lähti sen perään. Onneksi totteli TÄNNE käskyä ja Peppi tuli takaisin. Muutamia teeriä ja kyyhkysiä nähtiin ja peppi tutki innolla lintujen hajuja. Annettu matokuuri. Välillä korvat on pystyssä.  Rokotettavaksi viedään alkuviikosta.

 

 

6.10.2010:

Peppi käytettiin eläinlääkärillä rokotuksessa. Hienosti meni ja häntä heilui. Ei tahdo enää pysyä aitauksessa irti, joten piti laittaa koira kiinni. Rakennamme kunnollisen metallisen häkin, kun keritään se jalasjärveltä tuomaan. Samalla tuodaan koirankoppi. Koppi maalataan talon väriin.

7.10.2010:

Uusi temppu opetettu: Kieri.

 

15.10.2010:

Joku täystuho ollut asialla


27.10.2010:
On sitten innokas koira tulemaan metsään. Lapset ym. leikkivät koiran kanssa pihalla ja peppi ei huomannut kun lähdettiin metsätöihin. Oltiin 1km kävelty metsään, niin sisko soitti, että peppi lähti teidän perään eikä voitu mitään. Hetken päästä alkoi kuulua sellanen ulina, kuin jänistä olisi koira ajanut mutta ei. Se tuli kuin raketti meidän luokse

Ei pelännyt moottorisahan meteliä vaan päin vastoin oli vähän turhankin innokas räksyttämään moottorisahalle. Tässä eräs päivä oltiin koiran kanssa kävelyllä ja se näki neljä kissaa. Taitaa tulla tästä koirasta kissojen kauhu

Kävelyreissuilla on vähän turhan innokas muihin koiriin. Muutama koira onkin jo antanut pienen varoituksen, että eipäs hypitä silmille.

Rokotettavaksi viedään ensiviikolla. Uusia temppuja ei olla nyt opeteltu. Osaahan tuo jo seuraavaa:

- Istu

- Anna tassu

- Maahan

- Paikka

- Tänne

- Kun hakee taluttimen, niin menee istumaan.

- Kun avaa auton oven, niin menee autoon.

- Kieri.

- Hae, hakee esim. lelun kun sen heittää.

- Irti

- Kun pepille annetaan ruoka-ateria, niin se menee ensiksi istumaan ja kun antaa luvan: saa syödä, niin alkaa syödä.

- Ei

- Omaan petiin.